Autotaxatie Drie Bergen


Willem van Abcoudelaan 48 3971 AB Driebergen
+31620100710 Klik om te bellen

Over Autotaxatie Drie Bergen

Over Auto Taxatie Driebergen
 
Klaas de Jong, eigenaar van Auto Taxatie Driebergen, de autoriteit op het gebied van taxatie van een youngtimer of classic car in de regio groot Utrecht. Ook voor een WEV taxatie of onafhankelijke schouwing van een autoof ander voertuig.  Youngtimers, oldtimers en ook voor klassieke auto bent u hier aan het juiste adres.


Jarenlange ervaring
 
Na zijn opleiding aan de IVA Business School in Driebergen startte Klaas zijn autocarriere in 1992 bij twee Opeldealers. Toen nog het meest verkochte merk in Nederland. Daar werd de basis gelegd op het gebied van taxeren en inschatten van een waarde van een auto. Vanaf 1998 is hij werkzaam voor financiering- en leasemaatschappijen zoals Ribank, onderdeel van Banque Crédit Agricole. De restwaarde en waardebepaling is in zijn werk belangrijk voor het vaststellen van een gunstige maandtermijn. Bij de Louwman Groep is Klaas vervolgens verantwoordelijk voor alle financiële-, lease- en verzekeringsproducten voor Toyota, Suzuki en Lexus. (Alcredis Finance)Het bepalen en taxeren van auto’s is ook daar een belangrijk onderdeel van de dagelijkse business.

Beëdigd Taxateur RETM Register
 
Klaas de Jong is beëdigd taxateur bij het RETM register. Het RETM register richt zich op de vakbekwaamheid en deskundigheid van motorvoertuig deskundigen. Dit doen ze onder andere door permanente educatie. Op die manier waarborgen ze de kwaliteit van de aangesloten taxateurs.
De taxatierapporten van Auto Taxatie Driebergen zijn FEHACgoedgekeurd en worden opgesteld conform artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek. Hierdoor bent u verzekerd van een taxatierapport dat gegarandeerd geaccepteerd wordt door uw verzekeringsmaatschappij.
Schouwen van klassiekers en youngtimers
 
Voor o.a de veilingsite Catawiki en www.ClassicCarTaxaties.nl is Klaas actief in het schouwen van aangeboden klassiekers en youngtimers.

Logische schakel
 
Klaas is dé logische schakel tussen eigenaar van een klassieker of youngtimer en de wereld van de verzekeraars. Dit komt door zijn uitgebreide kennis van de leasewereld (in bezit van VNA leasing 1 diploma) in combinatie met kennis van verzekeringen (in het bezit van WFT Schade diploma). Bovendien is hij (freelance) docent Verkoop en Salesmanagement aan de IVA Business School Driebergen. Waardebepaling en taxatie zijn daar belangrijke onderwerpen. Ook geeft hij regelmatig trainingen aan autoverkopers en verkoopmanagers in de automotive.

Foto's

Taxatie van

Auto, Oldtimer, Youngtimer, WEV-taxatie, Camper, Motor, Overige voertuigen

Artikelen

Waarde Economisch Verkeer Taxatie (WEV)

Voorkom discussie met fiscus Wilt u als ondernemer uw zakelijke auto naar privé brengen? Of wilt u een privé-auto op de zaak zetten? Laat een notarieel beëdigd taxateur een WEV taxatierapport...

Onze locatie

Logo Autotaxatie Drie Bergen

Autotaxatie Drie Bergen

Autotaxatie Drie Bergen


Willem van Abcoudelaan 48 3971 AB Driebergen
+31620100710 Klik om te bellen