sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Schapendreef 12
    5445 AB Landhorst
  • 0629383915

Van Broekhoven Taxaties

Van Broekhoven Taxaties is een gecertificeerd, beëdigd en onafhankelijk taxatiebureau voor al uw taxaties van klassieke motorvoertuigen. Indien u uw oldtimer, youngtimer, bromfiets, motorfiets of sportwagen [kitcar] wilt laten taxeren bent u bij Van Broekhoven Taxaties aan het juiste adres. Maar ook aankoop of restauratie advies behoort tot de mogelijkheden.  Primair is het werkgebied Brabant, Noord Brabant, Limburg en Gelderland. Maar in overleg ook de rest van Nederland.  Indien U bereid bent om naar mij toe te komen op kantoor, dan is er meer ruimte in mijn agenda en is een taxatie op korte termijn mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Als beëdigd registertaxateur van de Federatie TMV en tevens gecertificeerd door Hobéon SKO worden de taxaties gedegen en discreet uitgevoerd. Het taxatierapport is door de FEHAC goedgekeurd. Hierdoor is het rapport overzichtelijk en waardevol. Het rapport zal door alle maatschappijen geaccepteerd worden.

Als gepassioneerd autoliefhebber ben ik u graag van dienst. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden waarmee ik u kan helpen.


Foto's van Van Broekhoven TaxatiesVan Broekhoven Taxaties in het kort

Taxatie van

  • klassieke motorvoertuigen
  • Voertuigen