Beaufort Makelaars


Oranjesingel 21 6511 NM Nijmegen
024-3606900 Klik om te bellen

Over Beaufort Makelaars

Beaufort Makelaars werkt voor banken, groot-, midden- en kleinbedrijf, (institutionele-) beleggers, rechtbanken, accountants en de fiscus, maar ook niet te vergeten voor de particuliere huizenbezitter/koper.

TAXATIE WONING

Meestal heeft u voor de financiering van de aankoop van uw woning of voor het oversluiten van de hypotheek een taxatierapport nodig. De meeste banken en hypotheekverstrekkers eisen tegenwoordig een gevalideerd taxatierapport. Beaufort Makelaars werkt samen met het Nederlands Woning Waarde Instituut NWWI. Wij informeren u graag naar de verschillende mogelijkheden.

TAXATIE COMMERCIEEL VASTGOED

Beaufort makelaars werkt volgens de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed welke is geïnitieerd door NVM Business en het Taxatie Management Instituut.

De Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed omvat randvoorwaarden voor de opdrachtverlening, onderzoeksvereisten, uitvoering en verslaglegging van taxaties. De taxatierichtlijn Commercieel vastgoed sluit aan bij bestaande kaders en standaards op dit gebied zoals IVS en RICS Red Book.

De Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed kunnen wij u toezenden op verzoek!

Graag maken wij voor u een passende offerte voor taxatie van uw Commercieel Onroerend Goed.

De taxatierapporten van Beaufort Makelaars worden geaccepteerd door ING, ABN AMRO, Rabobank, Westland Utrecht Bank (WUH) en FGH Bank, kortom de meest voorkomende banken.

AFSPRAAK

Belt u ons of maak een afspraak. Tel.: 024-360 69 00.
E-mail: info@beaufortmakelaars.nl

Foto's

Taxatie van

Bedrijfspanden
Woningen

Onze locatie

Beaufort Makelaars


Oranjesingel 21 6511 NM Nijmegen
024-3606900 Klik om te bellen