Boek & Offermans Makelaars Venray


Poststraat 9 5801 BC Venray
0478636922 Klik om te bellen

Over Boek & Offermans Makelaars Venray

Op zoek naar een ervaren taxateur in Venray?

Met meer dan 40 jaar ervaring als taxateur is Boek & Offermans uw taxateur in Venray. Of het nu gaat om uw woning, bedrijfspand of maatschappelijk vastgoed, wij helpen u graag.Onze volledig gecertificeerde taxateurs zijn ondergebracht in een separate entiteit. Door deze fysieke afsplitsing dragen wij zo goed mogelijk bij aan de wens vanuit financiers om makelaardij en taxaties te scheiden.

Onze taxateurs in Venray hebben gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring en kennen de markt als geen ander. Zij stellen meer dan alleen de marktwaarde van een woning of bedrijfsobject vast. Wij zijn gecertificeerd om voor nagenoeg alle banken een taxatie uit te voeren, waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS en zelfs de Sparkasse. Onze gecertificeerde taxateurs zijn helemaal thuis in de actualiteit en kennen de markt als geen ander.

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van woningen, kantoren, winkels, bedrijfscomplexen, horeca, maatschappelijk- en zorgvastgoed zoals bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken en praktijkruimtes. Een voortdurende monitor van de markt zorgt voor de meest nauwkeurige gegevens voor de door ons gehanteerde rekenmodellen.

Boek en Offermans Makelaars is uw taxateur in Venray en omgeving. Wilt u weten wat uw woning of bedrijfspand in Venray en omgeving waard is? Wij helpen u graag!

Taxatie van

Bedrijfspanden
Maatschappelijk vastgoed
Woningen
Woningen

Onze locatie

Boek & Offermans Makelaars Venray


Poststraat 9 5801 BC Venray
0478636922 Klik om te bellen