BoertjesHorst makelaardij


Th A Kempisstraat 9 8021 BG Zwolle
038-4216164 Klik om te bellen

Over BoertjesHorst makelaardij

BoertjesHorst makelaardij is een ijzersterke bundeling van krachten. De jarenlange ervaring van Boertjes Makelaardij, al 60 jaar een begrip in regio Zwolle, gecombineerd met de deskundigheid en betrokkenheid van Michiel Horst, de NVM-makelaar van ons kantoor, maken dat uw opdrachten bij ons in goede handen zijn.

Wij zijn bekend met de regionale markt; we kennen de lokale politiek en de regionale vraag- en aanbodverhoudingen, bestemmingsplannen, (her)ontwikkelingsmogelijkheden en alle andere factoren die voor u van belang kunnen zijn.

We hebben een compacte organisatie met korte lijnen. Hierdoor zijn al onze medewerkers nauw betrokken bij de aan- of verkoop van uw woning. Wij zien deze persoonlijke aandacht als de basis voor optimale behartiging van uw belangen.
Want we hebben het over huizen, maar het gaat om u!

TAXATIE
•U overweegt een woning te kopen.
•U wilt uw hypotheek oversluiten.
•U gaat over tot splitsing van eigendom.
•U wilt de herbouwwaarde van uw woning laten bepalen.
•U wilt uw hypotheek verhogen, bijvoorbeeld voor een verbouwing.
•U wilt onroerend goed overdragen van privé- naar zakelijk vermogen, of andersom.
Wat uw reden voor het aanvragen van een taxatie ook is, u wilt dat het professioneel gebeurt. BoertjesHorst makelaardij garandeert u een snelle, objectieve en deskundige taxatie.

Bij ontvangst van uw opdracht maken wij direct een afspraak voor bezichtiging van het object. Na een uitgebreide opname zorgen wij binnen 2 werkdagen voor een uitgebreid en betrouwbaar taxatierapport. Voor een taxatierapport met een NWWI keurmerk moet u rekening houden met enkele dagen extra verwerkingstijd.

Wilt u meer informatie over taxaties? Neem contact met ons op.

Foto's

Taxatie van

Bedrijfspanden
Roerende zaken
Woningen

Onze locatie

BoertjesHorst makelaardij


Th A Kempisstraat 9 8021 BG Zwolle
038-4216164 Klik om te bellen