Clingendael Makelaardij Voorschoten B.V.


Schoolstraat 95 2251 BG Voorschoten
0715617640 Klik om te bellen

Over Clingendael Makelaardij Voorschoten B.V.

Onze diensten


Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop- en verkoopbemiddeling van bestaande woningen. Ons ervaren makelaarsteam is zeer goed ingespeeld op de plaatselijke huizenmarkt. Wij weten \'s ochtends vroeg al wat het nieuwe woningaanbod is en wij kunnen daarom onze zoekers als eersten hiervan op de hoogte brengen.

Wij gaan graag samen met u op zoek naar uw toekomstige woning. Hierbij wordt u door ons volledig bijgestaan en geadviseerd over bouwkundige zaken, juridische zaken, financiële mogelijkheden, etc. De verkoopbemiddeling van woningen is een sterk specialisme van ons bedrijf. Door onze vele presentatiemogelijkheden (op ons kantoor, kranten, internetpresentaties, diverse extra raampresentaties, e.d.) binnen én buiten de gemeente, zijn wij in staat de kopersmarkt in korte tijd te bereiken.

Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar. Al deze factoren dragen bij om een maximale verkoopprijs voor uw woning te realiseren!

Uiteraard behoort het taxeren van woningen ook tot ons dagelijks werk. Wij taxeren voor alle doeleinden. Bovendien kunnen wij, indien gewenst, er voor zorgen dat het taxatierapport snel bij u op de deurmat ligt.

Taxatie van

Bedrijfspanden
Woningen

Onze locatie

Clingendael Makelaardij Voorschoten B.V.


Schoolstraat 95 2251 BG Voorschoten
0715617640 Klik om te bellen