Coppelmans Makelaardij


Raadhuisstraat 1 5582 JA Waalre
040-2230916 Klik om te bellen

Over Coppelmans Makelaardij

Bel Coppelmans Makelaardij voor uw ( NWWI - ) Taxatie op 040-2230916 !

Welkom bij Coppelmans Makelaardij: een succesvol NVM-makelaarskantoor met een herkenbare, eigen stijl. Dat merkt u meteen. We zijn namelijk allesbehalve een 'gewoon' grijs makelaarskantoor, maar een team van vakkundige, enthousiaste en vooral menselijke medewerkers. Een kantoor waar klanten nog gewoon mensen zijn, en geen nummers en waar we geloven in de meerwaarde van een vriendelijke, persoonlijke service.

Coppelmans Makelaardij timmert sinds 2003 met veel succes aan de weg, zowel in de bestaande bouw als in de markt van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze visie is, dat er steeds sprake moet zijn van een duidelijke meerwaarde: een betere service, een duidelijke eigen visie, een herkenbare eigen stijl.

Coppelmans Makelaardij is opgericht door Jacqueline Coppelmans-Janssen. Zij is beëdigd makelaar en taxateur en is als geen ander thuis in de vastgoedwereld in Waalre, Eindhoven en omgeving.

Sinds 1 december 2005 zijn wij gevestigd aan de Raadhuisstraat 1 in Waalre, bij Waalrenaren staat dit monumentale pand ook wel bekend als " 't Kosterhuis ". Op deze prachtige plek bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over de taxatie en/of aan- of verkoop van een woning, hier in Zuidoost-Brabant óf in Spanje, Frankrijk, Turkije of België.

Waarom bent u voor deze zaken bij ons aan het juiste adres? Het is een ABC-tje. Een goede makelaar heeft Aandacht en is Betrokken. We spannen ons tot het uiterste in om de aankoop of verkoop onder voor u gunstige condities tot stand te brengen. 'En die C dan?', zult u zeggen. Die staat voor Coppelmans!

En mocht u tot de conclusie komen dat uw huidige woning niet meer correspondeert met uw woonwensen, dan weet u vanaf nu Coppelmans Makelaardij aan de Raadhuisstraat 1 in Waalre te vinden.

Taxatie van

Woningen

Onze locatie

Coppelmans Makelaardij


Raadhuisstraat 1 5582 JA Waalre
040-2230916 Klik om te bellen