DEKRA Automotive


Wognumsebuurt 1 1817 BH Alkmaar
0725757822 Klik om te bellen

Over DEKRA Automotive

DEKRA Automotive
DEKRA Automotive is een landelijk werkend en onafhankelijk expertisebureau. Bij alles wat we doen, staat u als opdrachtgever centraal. Schademanagement, expertise en taxatie van voertuigen is al meer dan 45 jaar onze kernactiviteit. Wij kunnen u optimaal ondersteunen bij het beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schaden. Door dit uitgebreide dienstenpakket is DEKRA Automotive in staat maatwerk te leveren gericht op samenwerking met meerwaarde. Inzet van goed opgeleide medewerkers en een innovatieve aanpak garandeert een juiste uitvoering.

Specialismen
DEKRA Automotive beschikt over specialisten voor expertises voor onder andere personenauto's, oldtimers en klassiekers, caravans en campers. Ook de vaststelling van (motor)technische schaden, het uitvoeren van onderzoeken, het behandelen van bedrijfsschaden en de controle op reparatie en onderhoud van voertuigen behoren tot ons dienstenpakket.

Innovatief
DEKRA Automotive is sterk gericht op het vertalen van veranderende wensen, ontwikkelingen en mogelijkheden naar nieuwe vormen van dienstverlening. Onze brede kennis en vooraanstaande marktpositie maken het mogelijk te anticiperen op ontwikkelingen in de branche. Hierbij kunt u denken aan de invloed van technische ontwikkelingen, zoals electronica in voertuigen, veranderende veiligheidstechnieken, nieuwe schadeherstelmethoden en de effecten hiervan op de schadelast en expertise. Ook de toenemende mogelijkheden op automatiserings- en telecommunicatiegebied zijn zaken waarmee wij rekening houden.

Kwaliteit
De kwaliteit van onze dienstverlening meten wij uiteraard voortdurend. Daarvoor hebben wij een betrouwbaar instrument ontwikkeld. Expertiso is ons ISO 9001-2000 gecertificeerde kwaliteitssysteem. Daarmee bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Oldtimertaxatie
Onze taxateurs weten klassieke voertuigen, oldtimers, motoren, wagenparken, caravans en campers op juiste waarde te taxeren. Onze taxateurs zijn ingeschreven in het Verenigd Register van Taxateurs. Onze medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring, hebben gevoel voor authenticiteit en voorzien u graag van advies, bijvoorbeeld als uw voertuig gerestaureerd moet worden. U ontvangt na afloop van de taxatie een uitgebreid rapport voorzien van beeldmateriaal.
De kosten van een oldtimertaxatie kunt u terugvinden op onze website, waar u tevens direct online uw opdracht kunt verstrekken.

Foto's

Taxatie van

Oldtimers

Onze locatie

DEKRA Automotive


Wognumsebuurt 1 1817 BH Alkmaar
0725757822 Klik om te bellen