Driehoek Makelaardij en Taxaties


Arnoldsonstraat 49 2286 AG Rijswijk
0703361609 Klik om te bellen

Over Driehoek Makelaardij en Taxaties

Driehoek Makelaardij is al jaren actief als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Rijswijk, Delft, Den Haag en omstreken.
Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken als u aankoop- of verkoopplannen heeft.

Daarnaast verzorgen wij ook uw taxatierapport in de gemeenten Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Rijswijk, Westland, Midden-Delfland, Maassluis, Delft, Delfgauw, Pijnacker-Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Zoetermeer, Leiden, Voorschoten en randgemeenten.

Driehoek Makelaardij is register taxateur en aangesloten bij de volgende instanties: NWWI, Stichting VastgoedCert, Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs NRVT en de beroepsvereniging VastgoedPro.

Voor de consument biedt dit de zekerheid dat hij te maken heeft met een professionele partij die zich houdt aan de regels en beroepsethiek en een extra garantie dat hij kan aankloppen in het geval van een klacht of geschil bij de Geschillen

Taxatie met of zonder validatie

Bij een aanvraag in het kader van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) zal een gevalideerd taxatierapport moeten worden opgesteld. Dit houdt in dat het taxatierapport door een onafhankelijk en door een door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) erkend instituut moet worden goedgekeurd.
Er zijn diverse erkende validatie-instituten. De meest bekende zijn het NWWI en de Taxateurs Unie. Voor validatie (goedkeuring) van een rapport rekent het instituut een vast tarief dat aan u als consument wordt doorberekend.
Het kan voorkomen dat een bank een dergelijk gevalideerd rapport verlangt zelfs als er geen NHG wordt aangevraagd.
Informeer daarom altijd bij uw bank of tussenpersoon of een taxatie met validatie noodzakelijk is.
Als register makelaar-taxateur zijn wij aangesloten bij de belangrijkste validatie-instituten.
Wij verzorgen graag voor u een taxatierapport, met of zonder validatie.

Een taxatierapport dat door ons is opgesteld wordt gegarandeerd geaccepteerd door de bank.

Foto's

Erkend lid VastgoedPro

Taxatie van

Woningen
Woningen

Artikelen

Nieuws woningmarkt

Het laatste nieuws op de woningmarkt voor u op een rij. Inkomen partner telt mee voor 60% in 2017 Goed nieuws voor tweeverdieners! Vanaf 1 januari 2017 mag het inkomen van de partner voor 60% meetellen...

Onze locatie

Driehoek Makelaardij en Taxaties


Arnoldsonstraat 49 2286 AG Rijswijk
0703361609 Klik om te bellen