Groninger Taxatiekantoor oz Jan S


Dekamalaan 4 8604 ZE Sneek
0515430771 Klik om te bellen

Over Groninger Taxatiekantoor oz Jan S

Initiatiefnemer
De initiatiefnemer van het Taxatiekantoor Onroerende Zaken, Ing. Jan S. Groninger, heeft ruime ervaring op het gebied van taxeren.

Opleiding
Jan S. Groninger is geboren en getogen in Sneek.
In Leeuwarden studeerde hij aan de bijzondere Hogere Landbouwschool, thans het Van Hall instituut. Differentiaties: veehouderij met bodemkunde en akkerbouw/plantenteelt met bodemkunde.
Na het afstuderen heeft Jan S. Groninger diverse applicatie opleidingen met succes afgerond, waaronder het Hoger Uniediploma Cultuurtechniek.

Tijdens genoemde studies is de belangstelling voor onroerende zaken ontstaan. Vervolgens heeft hij de studies SVM (thans SVMNIVO) en PBM (Praktijk Begeleiding Makelaardij te Ede) met succes afgerond. Voor het behalen van de titel 'Master Broker Survayor' heeft Jan S. Groninger de scriptie 'Gemeentelijke erfpacht in Friesland' geschreven.

Taxatiekantoor
Als taxateur heeft Jan S. Groninger ruime ervaring opgedaan bij een Fries Ingenieursbureau. Dat detacheerde hem bij Nederlandse gemeenten. Na verloop van tijd sneeuwde het begrip 'kwaliteit' onder bij het begrip 'kwantiteit'. Aangezien Jan S. Groninger kwalitatief altijd tot het uiterste gaat, is hij per 1 februari 2002 zijn eigen onafhankelijk taxatiekantoor gestart.

Het "Taxatiekantoor Onroerende Zaken Jan S. Groninger" is gespecialiseerd in taxaties o.z. en staat ingeschreven bij Vastgoed Pro. Daarnaast is het kantoor aangesloten bij verschillende validatie instituten, zoals:
- NWWI
- Taxateurs Unie
- Rapport Net Pro

Taxatie van

Bedrijfspanden
Jachthavens en agrarische objecten.
Woningen

Onze locatie

Groninger Taxatiekantoor oz Jan S


Dekamalaan 4 8604 ZE Sneek
0515430771 Klik om te bellen