Homevision Makelaardij & Taxaties


Maalbroek 106/B 6042 KN Roermond
0475327440 Klik om te bellen

Over Homevision Makelaardij & Taxaties

Hoe weet u of de prijs van uw nieuwe woning marktconform is? En hoe weet uw hypotheekadviseur of hij uw aanvraag voor de financiering kan honoreren?

Het antwoord: een onroerendgoedtaxatie die verricht is door een erkende taxateur. Dat immers schept vertrouwen en dat vindt u bij Homevision.

Vastgoedcert
Onze taxateurs zijn Vastgoedcert gecertificeerd. Vastgoedcert is een branchebreed platform dat makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid. VastgoedCert kent vier deskundigenkamers: Wonen/MKB, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en WOZ. KEMA in Arnhem treedt op als certificerende instelling. Het keurmerk garandeert dat u op onze deskundigheid en vakbekwaamheid kunt vertrouwen.

Taxateurs van Homevision zijn gecertificeerd voor de kamers Wonen(/MKB) en Bedrijfsmatig Vastgoed.

Gevalideerde taxatierapporten
Bij diverse bankinstellingen en bij het verkrijgen van NHG dienen taxatierapporten tevens gevalideerd te worden door een door het Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) erkend taxatie-instituut. Homevision is tevens aangesloten bij WEWerkende taxatie-instituten; te weten NWWI en Taxateursunie. Een garantie voor een goed, betrouwbaar en volledig taxatierapport dat geaccepteerd wordt door alle Nederlandse geldverstrekkers én NHG.

Een taxateur verricht onder meer onderzoek bij de gemeente over zaken als bodemverontreiniging en monumentenwet en bekijkt het gemeentelijke bestemmingsplan in verband met eventuele aankomende bebouwing in de directe omgeving. De waarde van uw woning wordt immers niet alleen bepaald door de plussen en minnen van de woning. De woonomgeving speelt hierbij eveneens een belangrijke rol. Kennis van de lokale markt, de marktontwikkelingen, plaatselijke en regionale omstandigheden is hierbij een absolute voorwaarde.

Homevision taxeert niet alleen in opdracht van particulieren, maar is tevens een taxatiepartner voor banken, gemeenten en het bedrijfsleven.

Homevision is niet alleen thuis op de Midden-Limburgse woningmarkt, maar verricht tevens taxaties van zakelijke objecten zoals bedrijfs- en kantoorpanden in de regio’s Weert en Roermond.Voor welke zaken heeft u een taxatierapport nodig?

  •     aankoop van een woning
  •     aanvraag/oversluiting hypotheek
  •     verbouwingen
  •     verzekeringen (o.a. opstalverzekering)
  •     erfpacht, onteigening en boedelscheiding
  •     belastingtechnische kwesties
  •     geschillen

Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact op voor onze visie op taxeren!

Taxatie van

Bedrijfspanden
Woningen
Woningen

Onze locatie

Homevision Makelaardij & Taxaties


Maalbroek 106/B 6042 KN Roermond
0475327440 Klik om te bellen