IMMO - Arie van der Lee Makelaardij og B.V.


Schoutstraat 8 1315 KW Almere
036 533 0035 Klik om te bellen

Over IMMO - Arie van der Lee Makelaardij og B.V.

Dé Makelaar in Almere
IMMO Arie van der Lee: sterk in Almere!

IMMO Arie van der Lee is dé NVM-makelaar in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere. Sinds 1995 zijn wij een begrip binnen de makelaardij in Almere en hebben wij al vele tevreden klanten mogen begeleiden. Wij concentreren ons als specialisten op de opdrachten die aan ons zijn toevertrouwd.

Wij zijn een modern makelaarskantoor met vier betrokken medewerkers. Zij bieden persoonlijke aandacht en deskundig advies, gedurende het gehele verkoopproces van uw huis. Een empathische makelaar die op basis van uw wensen te werk gaat, is ontzettend belangrijk. Dit weten wij als geen ander, daarom biedt IMMO Arie van der Lee persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding. Bij IMMO Arie van der Lee bent u verzekerd van een full-service makelaar in Almere met hoge klanttevredenheid.

Ons deskundige makelaarsteam staat zes dagen in de week voor u klaar met een kop koffie. U bent dus zes dagen per week welkom op ons gezellige kantoor, middenin het centrum van Almere Stad.

Taxatie van

Woningen
Woningen

Onze locatie

IMMO - Arie van der Lee Makelaardij og B.V.


Schoutstraat 8 1315 KW Almere
036 533 0035 Klik om te bellen