Kocken Makelaardij OG


Plantsoengracht 1 1441 DE Purmerend
0299428888 Klik om te bellen

Over Kocken Makelaardij OG

Wie is Kocken de Makelaar?

Kocken de Makelaar is het oudste makelaarskantoor van Purmerend en omstreken; gevestigd in 1932. Wij zijn geworteld in de lokale gemeenschap en laten u graag profiteren van onze kennis en ervaring.

Kocken de Makelaar staat voor persoonlijke, gedegen en scherpe advisering.

Kocken de Makelaar is aangesloten bij de NVM en maakt daarnaast deel uit van de Makelaars VerenigingAmsterdan (MVA). Door het lidmaatschap van de MVA is ons werkgebied aanzienlijk verruimd.

Wat kan kocken de Makelaar voor u betekenen?

Begeleiding bij het zoeken van een woning. Wij kunnen u, naast een professionele waardering van de woning, veel nuttige informatie verstrekken over sfeer en voorzieningen in een buurt.

Begeleiding bij aan- en verkoop. Scherp onderhandelen vraagt naast kennis van de markt en de woning ook om mensenkennis. Daarmee hebben we onze vaste plaats in de markt verkregen en behouden.

Begeleiding bij financiering en financiële planning. Onder andere via samenwerking met bewezen deskundige intermediairs bieden wij een scala aan aantrekkelijke mogelijkheden.

Taxatie. Objectieve taxatie beschermt tegen een te lage of te hoge vraagprijs. Ook als u een taxatie nodig heeft voor een financiering is Kocken de Makelaar een deskundige bij uitstek.

Wij zijn aangesloten bij NWWI en Taxateursunie.

Foto's

Taxatie van

Bedrijfspanden
Roerende zaken
Woningen

Onze locatie

Kocken Makelaardij OG


Plantsoengracht 1 1441 DE Purmerend
0299428888 Klik om te bellen