Makelaardij Th. van der Laan


Bosweg 3 9351 AA Leek
0594518271 Klik om te bellen

Over Makelaardij Th. van der Laan

Bedrijfsinfo:

Makelaardij Th.van der Laan is opgericht door de heer Thijs van der Laan. Gestopt met een boerenbedrijf op Texel en gevestigd in Leek sinds 1977 is een hobby uitgegroeid tot een professioneel makelaarsbedrijf met 2 filialen.

Op 1 juli 1987 start Thijs van der Laan met dochter Reinette een makelaarskantoor in het centrum van Leek, enige jaren later vervoegt ook Jan van der Laan zich tot het bedrijf en een waar familiebedrijf bloeit op. In 1999 wordt er door de familie een tweede filiaal gestart in buurdorp Marum.

Ondertussen heeft Thijs van der Laan een stapje terug gedaan en is het familiebedrijf uitgebreid met een een aantal personen. Op kantoor Leek zijn dit makelaar Gabriel Mers en administratief medewerkster Inge Dijkstra. Op het kantoor Marum is dit Ria Zwama.

Na al de jaren van aktief makelen in het Westerkwartier hebben broer en zus zich de totale dienstverlening op het gebied van het kopen en verkopen van woning geheel eigen gemaakt, uiteraard aangevuld met de nodige opleidingen en verplichte permanente educatie.

Het bedrijf is sinds de oprichting aangesloten bij de VBO. Al jaren een vertrouwde vereniging op de onroerend goed markt met een eigen klachtencommissie en een onafhankelijke tuchtraad en welke het consumentenbelang hoog in het vaandel heeft staan.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
(kantoor Marum gesloten tussen 12.30 - 13.00 uur)

Taxatie van

Woningen

Onze locatie

Makelaardij Th. van der Laan


Bosweg 3 9351 AA Leek
0594518271 Klik om te bellen