Makelaarskantoor Zwaan


Dorpsplein 25 4371 AB Koudekerke
0118553288 Klik om te bellen

Over Makelaarskantoor Zwaan

Of het nu gaat om de verkoop van een eengezinswoning, een nieuwbouwwoning of een woonboerderij, wij zijn van alle markten thuis. Indien u verkoopplannen heeft komen wij graag bij u op bezoek om onze afwijkende werkwijze toe te lichten. Persoonlijke aandacht en vertrouwen staan hoog in het vaandel. Daarnaast speelt onze actieve en vernieuwende aanpak een belangrijke rol in het verkoopsucces. De beslissing om een woning te verkopen of te kopen heeft vaak vergaande consequenties. Als makelaars ontzorgen wij u wat betreft de verkoop van uw woning zodat u aandacht kunt geven aan andere zaken.

Ook zijn wij gespecialiseerd en dus actief aanwezig in de - zeker niet onbelangrijke - markt van recreatiewoningen aan de gehele Walcherse kust.

Mocht uw droomwoning niet in onze portefeuille zitten maar te koop staan bij een collega-makelaarskantoor dan helpen wij u graag bij de aankoop. Dit noemen wij aankoopbegeleiding. Ons deskundige team heeft al vele zoekers begeleid bij de aankoop van hun droomwoning. Onze meerwaarde inzake aankoopbegeleiding lichten wij u graag toe in een persoonlijk gesprek.

Heeft u een woning gekocht of om een andere reden een taxatierapport nodig? Bel ons kantoor en wij regelen dit voor u.

Tevens werken wij nauw samen met De Hypotheekshop Zeeland. Bent u op zoek naar hypotheekadvies op maat? Wij brengen u graag in contact met één van de hypotheekadviseurs.

Tenslotte is ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) eveneens een garantie voor een eerlijke en adequate manier van werken.

Wij zijn u graag van dienst.

Wilco, Remco, Therese en Annelisa


Taxatie van

Woningen

Onze locatie

Makelaarskantoor Zwaan


Dorpsplein 25 4371 AB Koudekerke
0118553288 Klik om te bellen