Mulderij Makelaardij


Koninginnelaan 41 7315 BL Apeldoorn
055 576 7725 Klik om te bellen

Over Mulderij Makelaardij

Ons gevoel voor wonen, optimaal resultaat voor jou!

Een huis kopen doe je in eerste instantie op gevoel: je valt op die ene bijzondere plek, je gaat voor die fantastische tuin… Ook bij de verkoop van een huis komt veel gevoel kijken. Je neemt immers afscheid van een plek met herinneringen, maar zowel kopen als verkopen doe je ook met je verstand.

En dan komen wij in beeld…

Mulderij Makelaardij voelt als geen ander mee met je enthousiasme en koppelt dit aan verstand van zaken en persoonlijke service. Wij nemen je zowel bij koop als verkoop veel zakelijke rompslomp uit handen, maar we gaan ook verder.

Bij de aankoop van een huis kunnen we je bijvoorbeeld ook adviseren over de inrichting of bijvoorbeeld de aanleg van de tuin. Zo wordt ‘een huis’ jouw huis. En bij de verkoop bieden we niet alleen een verkoopplan, maar ook een persoonlijk plan voor optimaal resultaat.

Ons team bestaat uit ervaren, betrouwbare en enthousiaste mensen die het makelaarsvak tot in de puntjes beheersen en de markt kennen. Bovendien zijn we in staat om dat te combineren met jouw gevoel. En dat is hét recept voor succes. Ook mag je ons altijd mobiel bellen of whatsappen. Noel Mulderij is bereikbaar op telefoonnummer 06-16736011.

We zien je graag op ons kantoor of bij je thuis voor een persoonlijke kennismaking!

Ons gevoel voor wonen, optimaal resultaat voor jou!

Foto's

Noel Mulderij

Taxatie van

Woningen

Onze locatie

Mulderij Makelaardij


Koninginnelaan 41 7315 BL Apeldoorn
055 576 7725 Klik om te bellen