Rietveld Taxaties | Allroud car consultant


Binnen 20 4271 BW Dussen
06 48084557 Klik om te bellen

Objectief met kennis van zaken
Sinds 2008 erkend taxateur
1000+ taxaties per jaar

Over Rietveld Taxaties | Allroud car consultant

Als u een oldtimer, youngtimer of sportwagen bezit en deze wilt laten taxeren, dan wilt u natuurlijk een erkende en deskundige taxateur inschakelen. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij zijn namelijk erkend als Registertaxateur Motorvoertuigen aangesloten bij de Federatie TMV en VRT, tevens zijn onze taxatierapporten FEHAC erkend.

Met onze jarenlange ervaring en objectieve expertise kunnen wij uw voertuig op de juiste waarde schatten. Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van Porsche, Italiaanse merken en sportwagens. Maar ook voor andere merken en modellen kunt u bij ons terecht.

Een taxatierapport kan belangrijk zijn in verschillende situaties, zoals bij aankoop, verkoop of verzekering van uw voertuig. Ons rapport voldoet aan de eisen van de FEHAC (Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs) en wordt door veel verzekeraars geaccepteerd.

Om u een scherp tarief te kunnen bieden, organiseren wij regelmatig taxatiedagen op verschillende locaties. Op deze dagen kunt u uw voertuig laten taxeren door een erkende taxateur tegen een voordelig tarief. Het is wel noodzakelijk om vooraf een afspraak te maken via onze website.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare oldtimer taxateur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als erkend register taxateur en met onze deskundige expertise kunnen wij u een objectief en betrouwbaar taxatierapport leveren tegen een scherp tarief.

Foto's

Taxatie van

Voertuigen

Certificeringen

VRT Registertaxateur

Fehac goedgekeurd taxatierapport

Hobeon gecertificeerd

Erkend registertaxateur TMV

Onze locatie

Rietveld Taxaties | Allroud car consultant


Binnen 20 4271 BW Dussen
06 48084557 Klik om te bellen