Rietveld Taxaties | Allroud car consultant


Binnen 20 4271 BW Dussen
06 48084557 Klik om te bellen

Objectief met kennis van zaken
Sinds 2008 erkend taxateur
1000+ taxaties per jaar

Over Rietveld Taxaties | Allroud car consultant

Als eigenaar van een oldtimer, youngtimer of sportwagen die u wilt laten taxeren, is het van belang een erkende en deskundige taxateur te raadplegen. Rietveld Taxaties is hierin uw betrouwbare partner.

Wij zijn gecertificeerd als Registertaxateur Motorvoertuigen en zijn aangesloten bij de Federatie TMV en VRT. Onze taxatierapporten zijn tevens goedgekeurd door de FEHAC.

Met onze ruime ervaring en objectieve expertise kunnen wij uw voertuig nauwkeurig waarderen. Onze specialisatie omvat onder meer Porsche, Italiaanse merken en sportwagens, maar ook andere merken en modellen zijn bij ons welkom.

Een taxatierapport is van belang om een gelijke waarde terug te krijgen bij verlies of diefstal. Onze rapporten worden door veel verzekeraars geaccepteerd.

Om u een gunstig tarief te kunnen bieden, organiseren wij regelmatig taxatiedagen. Voorafgaand aan deze dagen dient u een afspraak te maken via onze website.

Kortom, als u zoekt naar een betrouwbare oldtimer taxateur, dan staan wij voor u klaar. Met onze erkende registratie en expertise garanderen wij een objectief en betrouwbaar taxatierapport tegen een scherp tarief. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Foto's

Taxatie van

Voertuigen

Certificeringen

VRT Registertaxateur

Fehac goedgekeurd taxatierapport

Hobeon gecertificeerd

Erkend registertaxateur TMV

Onze locatie

Rietveld Taxaties | Allroud car consultant


Binnen 20 4271 BW Dussen
06 48084557 Klik om te bellen