Seesink Makelaars BV


Hogestraat 60 7091 CE Dinxperlo
0315653119 Klik om te bellen

Over Seesink Makelaars BV

Bij Seesink Makelaars bent u aan het juiste adres voor alle service die u van een makelaar verwacht. Als ervaren specialist in onroerend goed bemiddelt Seesink Makelaars al meer dan vijfendertig jaar in de Achterhoekse woningmarkt. U voelt zich zeker bij ons thuis. En met thuis bedoelen we ook echt thuis! We kennen elk woonobject in Dinxperlo en haar directe omgeving. Onze 100% inzet en commitment werkt zeker in uw voordeel.
De service van Seesink Makelaars doet denken aan de dienstverlening die vroeger zo vanzelfsprekend was: betrokken, correct, persoonlijk en warm. Maar dan uiteraard wel met de snelheid, efficiëntie en de moderne verkooptools van nu. Wij heten u van harte welkom en zijn u graag van dienst.


Ons team
Seesink Makelaars is een actief, klantgericht en een persoonlijk makelaarskantoor met vlotte en enthousiaste medewerkers. Betrokkenheid, vakbekwaamheid en snelheid zijn speerpunten binnen ons kantoor. Onze makelaars en taxateur zijn gediplomeerd cq gecertificeerd. Zij beschikken over kennis van zaken en garanderen betrouwbaarheid en deskundigheid bij de verkoop- en aankoopbegeleiding van uw woning. Zij worden bijgestaan door een ervaren binnendienst en een modern automatisering- en uitwisselingssysteem.
Seesink Makelaars is aangesloten bij de branche-organisatie NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen) en Stichting VastgoedCert (het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs). Daarnaast zijn wij ook erkend NWWI-taxateur. Ons kantoor kent naast de gebruikelijke openingstijden van 08.30 tot 17.30 uur, ruime en flexibele werktijden zodat onze makelaars u en uw kandidaatkopers ook ’s avonds en op zaterdagen ten dienste kunnen staan.

Taxatie van

Bedrijfspanden
Woningen

Onze locatie

Seesink Makelaars BV


Hogestraat 60 7091 CE Dinxperlo
0315653119 Klik om te bellen