Taxatie en aankoop.nl


Grevelingen 87 5032 TD Tilburg
06-44071253 Klik om te bellen

Over Taxatie en aankoop.nl

Taxatie en Aankoop.nl is een jong en dynamisch kantoor wat zonder pretenties professioneel in de markt staat met als uitgangspunt onafhankelijk, transparant en concurrerend, zowel voor de particulier, financiële instellingen en intermediairs.

Rein van Dal is register makelaar en taxateur en is ingeschreven in het RMT register van Vastgoedgoedcert. Vanwege zijn enorme dosis ervaring en kennis op zowel bouwkundig vlak als onderhandelingstechnisch, is Taxatie en aankoop.nl inmiddels een belangrijke speler in de markt geworden.

Omdat wij bewust hebben gekozen voor een kleine opzet en een lage kostenstructuur, kunnen wij een constante, goede en betaalbare kwaliteit garanderen. De flexibele houding, geen 9 tot 5 mentaliteit, goede communicatie en efficiënte werkwijze zorgen ervoor dat het taxatierapport binnen -48 uur- na opname in uw bezit is.

Het zou leuk zijn om binnenkort met u kennis te mogen maken voor een professionele taxatie en/of een slagvaardige onderhandeling van uw droomhuis! Ook in het weekend zijn wij u graag van dienst!

Foto's

Taxatie van

Woningen

Onze locatie

Taxatie en aankoop.nl


Grevelingen 87 5032 TD Tilburg
06-44071253 Klik om te bellen