Troostwijk Groep B.V.


Anderlechtlaan 181 1066 HM Amsterdam
0206666666 Klik om te bellen

Over Troostwijk Groep B.V.

Troostwijk veelzijdig in zakelijke dienstverlening

Troostwijk staat voor ruim 80 jaar vakmanschap. Onze specialisatie bestaat uit integrale advisering op het gebied van het zekerstellen van waarde voor objecten, installaties, vastgoed en ondernemingen. Wij opereren in alle segmenten van zowel het bedrijfsleven, de non-profit sector als semi-overheid. Van MKB tot beursgenoteerde ondernemingen.

Troostwijk staat vanzelfsprekend voor professionele rapportages, vervaardigd door experts en gesteund door een brede, diepgaande kennis, gedegen onderzoek en jarenlange ervaring.

Troostwijk staat ook voor autoriteit op het gebied van waarde, in Nederland en in toenemende mate erbuiten. We werken uiteraard volgens de laatste inzichten in bedrijfseconomische- en verzekeringstaxaties, vastgoedadvies en contra-expertises. Maar autoriteit word je alleen door ervaring. En die hebben we bij Troostwijk. Al sinds 1930.

Tot slot staat Troostwijk voor totaaloplossingen. Alle kennis die op verschillende plaatsen in de organisatie aanwezig is wordt zo nodig gebundeld, waardoor een unieke samenwerking ontstaat. Dat biedt voor onze klanten de onschatbare meerwaarde van een totaaloplossing bij één betrouwbare partner.minder weergeven
Specialismen
Contra-Expertises | Risicoanalyses | Taxaties | Vastgoedadvies

Taxatie van

Bedrijfspanden
Roerende zaken

Onze locatie

Troostwijk Groep B.V.


Anderlechtlaan 181 1066 HM Amsterdam
0206666666 Klik om te bellen