Van Broekhoven Taxaties


Schapendreef 12 5445 AB Landhorst
0629383915 Klik om te bellen

Over Van Broekhoven Taxaties

Van Broekhoven Taxaties

Van Broekhoven Taxaties is een gecertificeerd, beëdigd en onafhankelijk taxatiebureau voor al uw taxaties van klassieke motorvoertuigen. Indien u uw oldtimer, youngtimer, bromfiets, motorfiets of sportwagen [kitcar] wilt laten taxeren bent u bij Van Broekhoven Taxaties aan het juiste adres. Maar ook aankoop of restauratieadvies behoort tot de mogelijkheden. Primair is het werkgebied Brabant, Noord Brabant, Limburg en Gelderland. Maar in overleg ook de rest van Nederland.  Indien U bereid bent om naar mij toe te komen op kantoor, dan is er meer ruimte in mijn agenda en is een taxatie op korte termijn mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Als registertaxateur van de Federatie TMV en tevens gecertificeerd door Hobéon SKO worden de taxaties gedegen en discreet uitgevoerd. Het taxatierapport is door de FEHAC goedgekeurd. Hierdoor is het rapport overzichtelijk en waardevol. Het rapport zal door alle maatschappijen geaccepteerd worden.

Als gepassioneerd autoliefhebber ben ik u graag van dienst. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden waarmee ik u kan helpen.

Foto's

Taxatie van

Klassieke motorvoertuigen
Voertuigen

Onze locatie

Van Broekhoven Taxaties


Schapendreef 12 5445 AB Landhorst
0629383915 Klik om te bellen