Van der Velde & Hoen Makelaardij o.z.


Taeke Schuilengalaan 1 9231 GS Surhuisterveen
0512-361474 Klik om te bellen

Over Van der Velde & Hoen Makelaardij o.z.

Woningtaxaties:

Heeft u een nieuwe woning gekocht, of bent u bezig met het oversluiten van uw huidige hypotheek, dan is de kans groot dat uw bank u om een taxatierapport vraagt. Dit taxatierapport dient ter bevestiging dat de waarde van uw (toekomstige) woning hoog genoeg is om als onderpand voor de hypotheek te fungeren.

Onze taxateurs zijn gecertifieerd,  zeer ervaren en kunnen op korte termijn een volledig en gevalideerd (NWWI of TaxateursUnie) rapport voor u opstellen. In de meeste gevallen heeft u het rapport enkele dagen na de taxatie al in huis. Uw geldverstrekker krijgt automatisch een digitale versie van het rapport, zodat u vlot en soepel uw hypotheek kunt regelen.

Bedrijfstaxaties:

Niet alleen voor woningtaxaties bent u bij ons aan het juiste adres, ook ondernemers of overheden kunnen bij ons terecht voor gedegen taxatierapporten. Geldverstrekkers eisen tegenwoordig dat voor bedrijfsmatige taxaties het rapport is opgesteld door een NRVT-gecertificeerde taxateur. Onze taxateur Edward Kuperus is ingeschreven bij het NRVT-register Bedrijfsmatig Vastgoed en voldoet daarmee aan de strengste en meest actuele eisen. Ook het taxeren van bijzondere objecten is voor ons geen enkel probleem. In de afgelopen jaren zijn onder andere een vliegveld, diverse hotels, campings, restaurants en benzinepompen door ons getaxeerd. 

Heeft u een bedrijfsmatig taxatierapport nodig? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Taxatie van

Bedrijfspanden
Roerende zaken
Woningen

Onze locatie

Van der Velde & Hoen Makelaardij o.z.


Taeke Schuilengalaan 1 9231 GS Surhuisterveen
0512-361474 Klik om te bellen