vd Berg Makelaardij B.V.


Westwal 34 4141 AP Leerdam
0345599394 Klik om te bellen

Over vd Berg Makelaardij B.V.

Taxaties

Waar kunt u een taxatierapport voor nodig hebben? Een taxatierapport is bijvoorbeeld nodig voor de financiering van de aankoop van uw woning, een verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek. Belangrijke zaken waarbij u als consument op de inhoud van een taxatierapport moet kunnen vertrouwen.

U kunt hiervoor een beroep doen op onze dienstverlening. Onze makelaars zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), deskundig op hun vakgebied, bekend in de regio (het werkgebied) en een taxatierapport van Van den Berg makelaars O.G. wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

NWWI
Geldverstrekkers willen uiteraard graag, in het kader van fraudepreventie, taxatierapporten waar ze op kunnen bouwen. Het NWWI zorgt daarvoor.
Van den Berg makelaars O.G. is ook bij het NWWI aangesloten. Wat is het NWWI? Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties dat tot doel heeft de kwaliteit van taxatierapporten te optimaliseren. Zij valideren (controleren) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien er op toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen wordt opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en u als consument krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd.

Heeft u ook een taxatierapport nodig en/of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neemt u dan u contact op met ons kantoor.

vd Berg Makelaardij B.V. in het kort

Taxatie van

Woningen

Onze locatie

vd Berg Makelaardij B.V.


Westwal 34 4141 AP Leerdam
0345599394 Klik om te bellen