Westeneng Makelaars Taxateurs og


Thorbeckelaan 18 3771 EG Barneveld
0342415589 Klik om te bellen

Over Westeneng Makelaars Taxateurs og

TAXATIE WONING en BEDRIJFSOBJECT:

Voor het verkrijgen van een taxatierapport bent u bij ons aan het juiste adres.

Westeneng Makelaars Taxateurs O.Z. taxeert woningen en bedrijfsobjecten naar aanleiding van zorgvuldige opname objectief en zorgt voor een snelle en correcte afhandeling.

Taxatie kan onder andere nodig zijn in verband met:

Aankoop/financiering van een woning
Oversluiten van uw hypotheek
Verhogen hypotheekbedrag i.v.m. bijvoorbeeld een verbouwing
Bij een boedelverdeling
Een financieringsaanvraag
(Eventuele) Aankoop van een bedrijfsobject
Bij het vaststellen van de jaarrekening
In het kader van een huurprijsverschil (huurwaarde)

De taxaties worden uitgevoerd door één van onze NVM-makelaars, die staan ingeschreven in het register voor Makelaar-Taxateurs o.z. bij de Stichting VastgoedCert. Westeneng Makelaars Taxateurs is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en heeft als belangrijk doel het verhogen van de betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie van woningtaxaties. Taxateurs die bij deze stichting zijn aangesloten, moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

De taxaties voor bedrijfsonroerend goed worden uitgevoerd door een NVM-bedrijfsmakelaar, die staat ingeschreven in het register voor Makelaar-Taxateurs o.z. bij de Stichting VastgoedCert. Van een taxatie mag u verwachten dat deze kwalitatief toetsbaar is. Om die redenen taxeren wij mede aan de hand van het Taxatie Management Systeem (TMS).

Taxeren is ons specialisme, waarbij technische kennis, ervaring in de markt en een nauwgezette beoordeling ter plekke de basis vormen.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot (her)waarderingen van portefeuilles/onroerend goed, dan staan wij u graag te woord.

Ook uw taxatie verzorgen wij graag. U kunt hiervoor, geheel vrijblijvend het taxatieformulier invullen op onze site of contact met ons opnemen.

Foto's

Personeel

Taxatie van

Bedrijfspanden
Woningen

Onze locatie

Westeneng Makelaars Taxateurs og


Thorbeckelaan 18 3771 EG Barneveld
0342415589 Klik om te bellen